ковбаса махан, ковбаса салямі, хамон, сир гауда з в’яленими томатами та часником, сир Фурм Д’амбер, сир Гудбрадсдален.
в’ялені томати, оливки чорні гіганти, оливки зелені гіганти.
равлики з вершковим маслом, зеленню та часником.
телятина, в’ялені томати, каперси, анчоуси, цибуля шалот, соєвий соус, оливкова олія, перепелине яйце, хумус, зелень мікс, помідори черрі.
камамбер, ягідний соус, пластівці мигдалю, хліб білий чіабата.
батат, гуакомоле, крем-сир, сальса з томатів та стебла селери, горіхи фундук, сир Пекоріно.
вершковий паштет з лосося, лаймово – шпинатний крем, ікра тобіко, крутони з чіабати, пармезан, оливкова земля.
мікс зелені, морква, заправка до салату, помідори черрі, груша томлена в вині, перець чилі, ростбіф.
паштет курячій, соус інжирний, соус з журавлини, грінки.
еклер з заварного тіста, слобосолений лосось, хумус з авокадо, помідори чері, огірок свіжий, бальзамічний крем.
еклер з заварного тіста, ростбіф з яловичини, масло з зеленю мікс та в’яленими томатами, перець чилі, цибуля чернона маринована.
томатний крем-суп, крем з рікоти та песто, крутони.
курячий бульйон, лапша, філе куряче, зелень, крутони.
цибулевий суп, крутони, витриманий сир чеддер червоний, зелена олія з запашної зелені.
куряче філе приготовлене по техніці су-від, запечена морква, обсмажена на вершковому маслі з додаванням пластівців перцю чилі та меду, грибнтй мус.
паста, щоки, соус на основі вина вишні та кусток, помідори чері, зелень, сир пармезан.
філе лосося запечений з запашними травами, аспарагус, соус сирний на основі сиру чеддер витриманий.
філе міньон (яловичина), крихта з горіха фісташка, гратен з моркви, картоплі та корня селери, соус на основі трюфеля.
еклер з заварного тіста, крем з фісташки, глазурь з білого шоколада та фісташкового пюре.
молозиво, соус на основі вершків та бобів тонка, сублімована малина.
ванільне морозиво з пластівцями мигдалю.
класичний
Робочий час